Mottrycksfyllare – så gör jag

Ibland vill man ge bort lite flaskor eller långlagra på flaska och då får man krypa till korset och faktiskt fylla lite flaskor med birra-bärs! Här är en video på hur jag brukar fylla mina flaskor. Det är en superenkel och billig konstruktion där jag använder mina vanliga tappkranar på kegeratorn. Med en adapter, lite slang och en borrad silikonpropp är det enkelt att fylla flaskor snabbt och utan alltför mycket kladd. Detta är en vidareutveckling av Bee’s improved Ghettoblaster där jag använder fasta tappkranar istället för en partykran. Det gör att jag får en hand fri och behöver inte hålla ner kranen för att fylla, det skapar lite manöverutrymme.

Utrustning

Följ instruktioner för Bee’s improved Ghettoblaster  här. Istället för partykran, använd alltså den länkade adaptern ovan. Det är bara att trycka in PE-slangen i PVC-slangen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: